1. Medici chirurgie estetica, plastica si cardiologie Bucuresti

Dr. Adrian Frunza

Dr. Adrian Frunză


Medic primar Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă
Doctor in Medicină
Asistent Universitar UMF Carol Davila

• Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în 2004
• Medic rezident până în 2010 în cadrul Clinicii de Chirurgie plastică din Spitalul de Urgență București (Floreasca)
• Medic specialist din 2010, ulterior medic primar din 2015.
• Din 2005 și până în prezent lucrez și în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București – Clinica de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși

Activitatea mea medicală include variate domenii ale chirurgiei plastice, cu intervenții reconstructive cu grade variate de complexitate, mergând până la transferul liber de țesuturi, intervenții în sfera oncologică a capului și gâtului. Aceste preocupari au condus la finalizarea tezei mele de doctorat în anul 2014, cu titlul „Reconstrucția defectelor complexe de părți moi în etajul mediu al feței”.

Dorința mea permanentă de perfecționare s-a concretizat prin numeroase participări la congresele internaționale și specializari în străinătate. Experiența acumulată sub îndrumarea Profesorului Dr. Ioan Lascar în Spitalul Floreasca și a Profesorului Dr. Stephen Milner în Spitalul Johns Hopkins din Batimore – USA, m-a ajutat să conduc o perioadă Clinica de Mari Arși din cadrul spitalului unde îmi desfașor activitatea și să tratez cazuri grave de pacienți arși, cu rezultate profesionale deosebite.

De-a lungul timpului, colaborarea cu medicii de medicină sportivă și cu instructorii de fitness, mi-au creat un portofoliu de intervenții la sportivi de reconstrucție a defectelor posttraumatice la nivelul membrelor (leziuni de mușchi pectoral, mușchi biceps brahial, mușchi triceps brahial, tendon ahilean). Posibilitatea de a ajuta sportivul să se recupereze integral după traumă îmi aduce o satisfactie deosebită în munca depusă.

Din anul 2010 până în prezent am efectuat un număr de peste 1500 de intervenții chirurgicale în domeniul chirurgiei mâinii (patologia nervilor, tendoanelor și scheletului osos al mâinii). Maladia Dupuytren, Degetul în resort, Sindromul de tunel carpian sunt doar câteva intervenții pe care le efectuez constant în cadrul clinicii Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).

Contact dr. Adrian Frunză dr.AdrianFrunza@gmail.com


Dr. Sabina Frunza

Dr. Sabina Frunză


Medic primar Cardiologie
Competență în ecografia cardiacă transtoracică


• Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în 2006
• Medic rezident până în 2013 în cadrul Clinicii de Cardiologie a Spitalului de Urgență București (Floreasca)
• Medic specialist din 2013, ulterior medic primar din 2019
• Din 2007 până în prezent lucrez și în cadrul Spitalul Clinic de Urgență București – Clinica Medicală

Experiența acumulată în peste 15 ani de activitate într-un spital de urgență, mă ajutat să integrez patologia cardiovasculară în sistemul mult mai complex al organismului uman. Acesta a fost și motivul pentru care nu am renunțat la activitatea ca medic cardiolog în cadrul secției de Medicină Internă a Spitalului Floreasca. În Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca), am posibilitatea să aprofundez evaluarea pacientului în domeniul explorărilor cardiologice non-invazive.Contact dr. Sabina Frunză dr.SabinaFrunza@gmail.comDr. Clima

Dr. Ana Clima


Medic specialist Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

• Absolventa Universității de medicină USMF "Nicolae Testemitanu" 2016
• Medic rezident in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica si reconstructivă a Spitalului clinic de urgență București și in cadrul Departamentului de Arsuri. 2016-2022.
• Colaborator in cadrul Secției Chirurgie plastică Spitalul Clinic de urgență București până in prezent.

Dr. Clima, un chirurg plastician extrem de talentat, cu peste șase ani de experiență dedicată în domeniile chirurgiei reconstructive, microchirurgiei și chirurgiei estetice. Cu o pasiune pentru îmbunătățirea frumuseții naturale și păstrarea trăsăturilor unice ale fiecărui pacient, Dr. Clima apreciază individualitatea fiecărui pacient.

Specializat în proceduri reconstructive care restabilesc atât forma, cât și funcția, Dr. Clima și-a câștigat reputația pentru atenția meticuloasă la detalii și abordarea compasivă față de îngrijirea pacientului. Fie că este vorba despre reconstructie după traume sau corectarea anomaliilor congenitale, Dr. Clima este dedicat ajutării pacienților să-și recapete încrederea și calitatea vieții.

În domeniul chirurgiei estetice, Dr. Clima se mândrește cu obținerea unor rezultate care îmbunătățesc în loc să schimbe. Prin prioritizarea rezultatelor naturale și a siguranței mai presus de orice, Dr. Clima se asigură că fiecare pacient iese din sala de operație arătând ca cea mai bună versiune a sa - proaspăt, rejuvenat și autentic frumos.

Cu Dr. Clima, pacienții pot avea încredere într-un chirurg care apreciază individualitatea lor, respectă trăsăturile lor naturale și le prioritizează siguranța și satisfacția mai presus de orice altceva. Intrați într-o lume a îngrijirii personalizate și a rezultatelor transformative cu Dr. Clima, unde frumusețea dvs. unică este sărbătorită și păstrată.
As. Med. Carmen Draghici

As. Med. Carmen Draghici

Asistent medical generalist principal.