1. Mezoterapie


Despre mezoterapie

MEZOTERAPIA este un tratament care îmbunătățește aspectul pielii prin intermediul ingredientelor active (aminoacizi, vitamine, antioxidanți, acid hialuronic) aplicate direct pe zona cu probleme.

CARE SUNT BENEFICIILE INJECTĂRII SUBSTANȚELOR ACTIVE PRIN MEZOTERAPIE?
• Ingredientele active injectate au rolul de a stimula producția de colagen și elastină și astfel de a crește elasticitatea și tonusul pielii, ameliorând ridurile superficiale (efect de rejuvenare).
• Unele substanțe acționează ca emulsifiant și stimulează hidratarea stratului cornos al pielii. Pot avea inclusiv efecte calmante (adjuvant în tratamentul acneei).
• Prin injectarea anumitor cocktailuri la nivelul scalpului se pot obține: efect de prevenire a căderii părului și efect de stimulare a creșterii acestuia, efect de reparare a părului degradat prin stimularea keratinei. Unele substanțe sunt chiar contra albirii părului.
Poate ameliora aspectul cicatricilor și vergeturilor.
• Poate fi o soluție de tratament anticelulitic prin injectarea, în depozitele de grăsime, a unor amestecuri care ameliorează semnificativ aspectul de coajă de portocală.
• Se pot folosi subtanțe active care inhibă melanina și ajută în tratamentul leziunilor pigmentare, inclusiv melasmei.

Vă așteptăm la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca), pentru mixul optim de mezoterapie.Cuvinte cheie: mezoterapie faciala, mezoterapie par, preturi mezoterapie, clinica mezoterapie Bucuresti.

Dr. Adrian Frunza

Doctor Adrian Frunză, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă,
specialist "mezoterapie" Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

2. Procedura medicală pentru mezoterapie, București, Clinica ARK: