Blefaroplastie Bucuresti


Despre blefaroplastie

Interventia chirurgicala destinata ameliorarii aspectului estetic al pleoapelor (blefaroplastia) presupune indepartarea unor portiuni de piele, muschi si grasime aflate in exces la nivelul pleoapei superioare sau/si inferioare; dispare aspectul de ochi obosit si umflat.


Ce presupune blefaroplastia?

Interventia adresata pleoapei superioare necesita o incizie mascata intr-un pliu natural al pleoapei; se indeparteaza surplusul de piele si grasime; la pleoapa inferioara, incizia se face imediat sub insertia genelor; se indeparteaza sau se repozitioneaza depozitele de grasime, iar uneori se efectueaza procedee de ancorare a pleoapei pentru a da un aspect mai tonifiat, mai tineresc.


Pentru blefaroplastie de succes

Starea dumneavoastra de sanatate si aspectul general pot influenta major rezultatul operatiei. Pentru ca interventia sa fie incununata de success, este necesar ca:
- sa expuneti cu sinceritate asteptarile dumneavoastra chirurgului plastician;
- sa prezentati in totalitate istoricul dumneavoastra medical, eventuale tratamente, folosirea de suplimente alimentare, consumul de alcool, tutun sau droguri recreationale;
- sa urmati intocmai recomandarile medicului dumneavoastra.


Blefaroplastia personala

Fiecare procedura este individualizata. De aceea, este necesar sa expuneti cat mai clar asteptarile dumneavoastra in urma acestei operatii. In functie  de calitatea si elasticitatea pielii, de excesul de piele si grasime prezent, va fi recomandata o anumita abordare chirurgicala.

Imagini, poze, fotografii reale - inainte si dupa - blefaroplastie

Dr. Adrian Frunza

Doctor Adrian Frunză, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă,
specialist "blefaroplastie" Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
0374 043 660.

2. Procedura medicală pentru blefaroplastie, București, Clinica ARK:


Clinică medicală completă pentru CHIRURGIA FETEI în București: