Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica Bucuresti


Despre tratamentul ridurilor cu toxina botulinica

Toxina botulinica este aprobata pentru tratamentul ridurilor glabelare (ridurile cauzate de incruntarea sprancenelor) si se injecteaza subcutanat.

Efectele secundare, daca apar, se manifesta de obicei in primele zile dupa injectare, sunt de obicei temporare si de gravitate usoara pana la medie.

La fel ca orice alt medicament prescris, toxina botulinica poate avea efecte secundare. Ca si in cazul oricarei injectii, pot aparea dureri, arsuri, intepaturi, umflare si /sau invinetire. Cele mai obisnuite efecte secundare sunt durerile de cap, ptoza palpebrala (pleoape cazute), inrosirea tegumentului, slabirea locala a muschilor si durere la nivelul fetei.

Dozele administrate cu frecventa crescuta sau dozele excesive pot spori riscul producerii de anticorpi in sange, ceea ce poate duce la un tratament nereusit cu toxina botulinica in astfel de situatii. Efectele estetice  obtinute cu ajutorul produsului dureaza in medie 3-4 luni dar vor varia in functie de starea pielii, zona tratata, cantitatea de produs injectat, tehnica de injectare si factorii specifici modului de viata, cum ar fi expunerea la soare si fumatul.

Dupa tratament, va rugam sa evitati expresiile faciale extreme, consumul de alcool si aplicarea fardului timp de 12 ore. Va rugam sa evitati expunerea excesiva la soare, radiatiile UV, temperaturile joase (de inghet) si sauna, timp de doua saptamani dupa aplicarea tratamentului.


Cuvinte cheie: Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica, tratament riduri frunte, tratament riduri ochi, tratamentul ridurilor cu toxina botulinica, indepartarea ridurilor, indepartare riduri frunte, umplere riduri frunte, acid hialuronic riduri, botox pentru riduri de expresie, Tratamentul Ridurilor de Expresie cu Botox,
umplerea ridurilor cu acid hialuronic pret, corectare riduri ochi, umplere riduri frunte, corectare riduri de expresie, umplere riduri cu acid hialuronic forum, riduri nazolabiale pret, tratament riduri, corectarea ridurilor din jurul gurii.

Dr. Adrian Frunza

Doctor Adrian Frunză, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă,
specialist "tratamentul ridurilor cu toxina botulinica" Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
0374 043 660.

2. Procedura medicală pentru tratamentul ridurilor cu toxina botulinica, București, Clinica ARK: