1. Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic


Despre tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

In tratamentul cu acid hialuronic, acesta se injecteaza in la nivelul dermului pentru corectarea cutelor si a ridurilor fine ale fetei sau pentru marirea buzelor. Nu se recomanda combinarea acestor preparate cu anumite medicamente care reduc sau inhiba metabolismul hepatic (cimetidina, beta-blocantii etc.).

Produsul contine lidocaina care poate duce la rezultate pozitive in cazul testelor anti-doping. Fiind o procedura care presupune injectare, poate aparea o oarecare sangerare la locul injectarii. Dupa injectare, pot sa apara anumite reactii adverse, cum ar fi inrosirea si umflarea zonei respective, ce pot fi asociate cu intepaturi, mancarime sau discomfort la aplicarea presiunii la locul de injectare. Tratamentul de administreaza la Clinica ARK în București - Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).

Aceste reactii pot dura cateva zile. Rar, apare o decolorare la locul de injectare, necroza, abces, granuloame, hipersensibilitate si hematoame. Pot sa apara chisturi sau noduli la locul de injectare.

Daca aceste simptome persista mai mult de o saptamana, sau daca apar alte efecte secundare, va rugam sa va informati medicul cat mai curand posibil.

Efectele estetice specifice dureaza 4-6 luni, dar pot varia in functie de starea pielii, zona tratata, cantitatea de produs injectat, tehnica de injectare si factorii specifici modului de viata, cum ar fi expunerea la soare si fumatul.


Durata medie de remanenta a tratamentului pentru buze este mai mica decat pentru alte zone din cauza vascularizarii ridicate si a mobilitatii specifice buzelor. Poate fi necesara o procedura de rectificare dupa 1-3 saptamani de la prima injectare si aceasta procedura ajuta la imbunatatirea rezultatelor si amplifica durata lor.

Dupa tratament, va rugam sa evitati expresiile faciale extreme, consumul de alcool si aplicarea fardului timp de 12 ore. Va rugam sa evitati expunerea extrema la soare, radiatiile UV, temperaturile de inghet si sauna timp de 2 saptamani dupa aplicarea tratamentului.


Cuvinte cheie: umplere riduri cu acid hialuronic forum, acid hialuronic pret fiola, riduri nazolabiale pret, umplere riduri frunte, injectare acid hialuronic cearcane pret, acid hialuronic fiole injectabile pret, riduri sub ochi acid hialuronic, alergie la acid hialuronic, hair botox, tratament botox par pret.

Dr. Adrian Frunza

Doctor Adrian Frunză, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă,
specialist "tratamentul ridurilor cu acid hialuronic" Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.
Dr. Clima

Doctor Ana Clima, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

drclima.ana@gmail.com
+40 759 012 314.

2. Procedura medicală pentru tratamentul ridurilor cu acid hialuronic, București, Clinica ARK: