2. Clinica leziuni tendoane mână

Interventia chirurgicala implica beneficii legate de restabilirea in variate proportii a functiei motorii, dar si riscuri. Sunt riscuri implicate de tipul de anestezie practicat ( anestezie loco-regionala sau generala), dar legate si de operatia in sine. In acest sens, pot aparea senzatii de durere, sangerari postoperatorii, infectii, iritatii ale pielii. In cazul folosirii unor grefe de tendon sau unui transfer tendinos recuperarea este mai dificila si presupune manevre dedicate de fiziokinetoterapie.

Consultațiile si operatiile leziunillor tendoanelor mainilor se efectuează la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).

Postoperator este importanta respectarea protocolului de imobilizare, care presupune portul unei atele gipsate timp de 21 de zile pentru tendoanele flexoare si respectiv 30 de zile pentru tendoanele extensoare, interval necesar vindecarii. Renuntarea la atela pana la finele acestui interval presupune compromiterea operatiei.

Pentru a maximiza rezultatul reconstructiei, se recomanda ca dupa trecerea perioadei de imobilizare, pacientul sa efectueze fiziokinetoterapie .

In cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark - situata in zona Dorobanti-Floreasca, va putem oferi solutia pentru leziunile tendoanelor. Metodele practicate sunt individualizate, depinzand de complexitatea problemei si de problemele de sanatate asociate.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra!


Cuvinte cheie: caut clinica leziunile tendoanelor mainilor, de ce recomand clinica leziunile tendoanelor mainilor, ce spun pacientii clinicii pentru leziunile tendoanelor mainilor - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru leziunile tendoanelor mainilor. Recomandari Clinica Leziunile tendoanelor mainilor Bucuresti Dorobanti-Floreasca

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi leziunile tendoanelor mainilor în București, la Clinica ARK, ne recomandă: