2. Clinica cura sindromului de tunel /canal carpian

Refacerea in operatiile de reconstructie a nervilor este un proces lent, care se poate intinde pe durata catorva luni mergand pana la un an. Rezultatele sunt cu atat mai bune cu cat interventia se efectueaza mai repede; amanarea operarii nervului scade sansele de restabilire a functiei originale, uneori mergand pana la beneficii modeste sau chiar nule, daca leziunea este veche. Consultațiile si operatiile de sindrom de tunel /canal carpian se efectuează la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).

Interventia chirurgicala a sindromului de canal carpian implica beneficii legate de restabilirea in variate proportii a sensibilitatii si a functiei motorii, dar si riscuri. Sunt riscuri implicate de tipul de anestezie practicat (anestezie loco-regionala sau generala), dar legate si de operatia in sine. In acest sens, pot aparea senzatii de durere, sangerari postoperatorii, infectii, iritatii ale pielii, reactii la firele de sutura.

Pentru a maximiza rezultatul procedurii, se recomanda ca dupa trecerea perioadei de ingrijire a plagii operatorii (pansamente urmate de scoaterea firelor), pacientul sa efectueze fiziokinetoterapie asociata cu sedinte de electrostimulare.

In functie de modul de desfasurare al procesului de vindecare pot fi uneori necesare alte proceduri destinate ameliorarii aspectului cicatricii postoperatorii, desfintarii unor aderente locale. Cicatrizarea este un fenomen individualizat, dependent de genetica fiecarui pacient.

La Clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Floreasca, in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti , va putem oferi solutia pentru cura sindromului de canal carpian. Metodele practicate sunt individualizate, depinzand de complexitatea problemei si de problemele de sanatate asociate.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra!


Cuvinte cheie: caut clinica cura sindromului de tunel carpian, de ce recomand clinica cura sindromului de canal carpian, ce spun pacientii clinicii pentru cura sindromului de tunel carpian - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru cura sindromului de canal carpian. Recomandari Clinica Cura sindromului de tunel carpian Bucuresti Dorobanti-Floreasca

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi cura sindromului de tunel carpian în București, la Clinica ARK, ne recomandă: