2. Clinica leziuni de nerv

Interventia chirurgicala implica beneficii legate de restabilirea in variate proportii a sensibilitatii si a functiei motorii, dar si riscuri. Sunt riscuri implicate de tipul de anestezie practicat ( anestezie loco-regionala sau generala), dar legate si de operatia in sine. In acest sens, pot aparea senzatii de durere, sangerari postoperatorii, infectii, iritatii ale pielii. In cazul folosirii unor grefe de nerv, intrucat se recolteaza un nerv senzitiv, apare lipsa sensibilitatii in regiunea de unde a fost prelevat.

Consultațiile si operatiile leziunillor de nerv se efectuează la Clinica ARK - sectia de chirurgie plastica Bucuresti, clinica situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).

Postoperator este importanta respectarea protocolului de imobilizare, care presupune portul unei atele gipsate timp de 21 de zile, interval necesar vindecarii. Renuntarea la atela pana la finele acestui interval presupune compromiterea operatiei.

Pentru a maximiza rezultatul reconstructiei, se recomanda ca dupa trecerea perioadei de imobilizare, pacientul sa efectueze fiziokinetoterapie asociata cu sedinte de electrostimulare.

La Clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Floreasca, va putem oferi solutia pentru leziunile de nerv. Metodele practicate sunt individualizate, depinzand de complexitatea problemei si de problemele de sanatate asociate.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra!


Cuvinte cheie: caut clinica leziuni de nerv, de ce recomand clinica leziuni de nerv, ce spun pacientii clinicii pentru leziuni de nerv - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru leziuni de nerv. Recomandari Clinica Leziuni de nerv Bucuresti Dorobanti-Floreasca

Interventia chirurgicala se efectueaza in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti - Clinica ARK.

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi leziuni de nerv în București, la Clinica ARK, ne recomandă: