2. Clinica formatiuni cutanate si subcutanate

La clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Floreasca, va putem oferi solutia pentru indepartarea diferitelor formatiuni situate la suprafata pielii sau in profunzime. Metodele practicate in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark, sunt individualizate, depinzand de complexitatea problemei si de problemele de sanatate asociate.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra! Consultația si interventia chirurgicală de indepartare, exclzie a diferitelor formeatiuni cutanate sau subcutanate (alunite, lipoame de grasime, etc) se efectuează la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Cuvinte cheie: caut clinica formatiuni cutanate si subcutanate, de ce recomand clinica formatiuni cutanate si subcutanate, ce spun pacientii clinicii pentru formatiuni cutanate si subcutanate - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru formatiuni cutanate si subcutanate. Recomandari Clinica Formatiuni cutanate si subcutanate Bucuresti Dorobanti-Floreasca.

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi formatiuni cutanate si subcutanate în București, la Clinica ARK, ne recomandă: