2. Clinica chirurgie leziuni tendon Ahile

Vindecarea tendoanelor se realizeaza in mai multe etape, care se desfasoara in timp:

- structura fibroasa a tendoanelor se regenereaza, asigurand continuitate intre capetele rupte; de obicei, in aproximativ 6 saptamani structura tendonului capata consistenta, perioada in care este esential repausul, imobilizarea, pentru ca puntile fibroase dintre capetele tendoanelor sa se refaca optim.
- tendoanele capata rezistenta necesara astfel incat pacientul poate merge in perioada 1.5 - 3 luni de la interventia chirurgicala.
- tendoanele isi recapata structura initiala pana la un an.

Infiltratiile cu PRP (plasma imbogatita cu trombocite, celule stem, factori de activare) au efect stimulativ si poate reduce la jumatate timpul de vindecare.

Clinica ARK este clinica privata renumita pentru servicii medicle de chirurgie a leziunilor tendoanelor.
In cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark - situata in zona Dorobanti-Floreasca, va putem oferi solutia pentru leziunile tendoanelor. Metodele practicate sunt individualizate, depinzand de complexitatea problemei si de problemele de sanatate asociate.

Pentru o interventie chirurgicala / operație de succes care vizeavă tendonul lui Ahile, vă invităm la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca). Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra!

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi chirurgia leziunilor tendonului ahilean în București, la Clinica ARK, ne recomandă: