2. Clinica ridicarea sanilor, mastopexie

La clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Floreasca, va putem ajuta oferindu-va atat varianta de lifting mamar prin remodelarea tesutului propriu cat si prin folosirea unui implant mamar. Solutiile pentru mastopexie sunt adaptate situatiei fiecarei paciente, depinzand de tonusul pielii, de calitatile glandei mamare, de conformatia toracelui.

Va asteptam la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca), pentru o consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra!


Clinica Ridicarea sanilor / Lifting mamar Bucuresti.

Pregatirea pentru operatie

Chirurgul plastician va explica toate aspectele legate de operatia de mastopexie. Inaintea interventiei chirurgicale veti primi instructiuni precise legate de:
- analize necesare preoperator;
- ce medicamente aveti sau nu voie sa luati in ziua interventiei;
- informatii specifice tipului de anestezie practicat.

In plus, veti fi rugata sa semnati un consintamant prin care chirurgul dumneavoastra se asigura ca ati inteles pe deplin procedura la care veti fi supusa, inclusiv eventuale riscuri sau complicatii. Intre riscurile posibile includem formarea de hematoame, aparitia unei infectii, modificari in sensibilitatea mamelonului sau a sanului care sunt de obicei temporare. Orice operatie se asociaza si cu riscurile anestezice. Toate aceste amanunte trebuie amintite si discutate.


Clinica Ridicarea sanilor / Mastopexie Dorobanti-Floreasca

Interventia chirurgicala de lifting mamar se efectueaza in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark, si necesita internare in spital pentru 2 zile.


Cuvinte cheie: caut clinica ridicarea sanilor, de ce recomand clinica ridicarea sanilor, ce spun pacientii clinicii pentru ridicarea sanilor - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru ridicarea sanilor, Recomandari clinica lifting mamar Bucuresti

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi ridicarea sanilor în București, la Clinica ARK, ne recomandă: