2. Clinica corectia asimetriilor mamare

La clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Floreasca, va putem oferi solutia pentru asimetria mamara fie ca este necesara remodelarea tesutului local, fie ca se foloseste injectarea de grasime proprie sau se foloseste un implant mamar. Metodele practicate sunt adaptate situatiei fiecarei paciente, depinzand de complexitatea problemei, de proportiile generale ale corpului, de problemele de sanatate asociate.
Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra, la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Clinica Corectia asimetriilor mamare Bucuresti

Pregatirea pentru operatie

Chirurgul plastician va explica cu atentie pasii operatiei. Veti primi instructiuni legate de:
- necesitatea unor analize preoperatorii;
- medicamente pe care le puteti sau nu lua in ziua operatiei;
- tipul de anestezie folosit;
- ingrijiri si controale postoperatorii.

Veti fi rugat sa semnati un consintamant prin care chirurgul dumneavoastra se asigura ca intelegeti pe deplin procedura la care veti fi supus cu toate riscurile si potentialele complicatii. Ca si riscuri posibile includem formarea de hematoame (colectii de sange sub piele), dezvoltarea unei infectii sau vindecarea cu dificultati. Modificarile de sensibilitate ale sanului sau mamelonului sunt de obicei temporare; este insa posibil ca anumite zone sa ramana insensibile. Fumatorii se vindeca mai lent si sunt sfatuiti sa inceteze fumatul cu cateva saptamani inainte si dupa operatie. Daca este folosita liposuctia apar riscuri suplimentare: neregularitati de contur, exces de piele, anomalii de pigmentare.

La toate acestea se adauga riscurile anesteziei. Toate trebuie discutate inaintea operatiei impreuna cu plasticianul dumneavoastra.


Clinica Corectia asimetriilor mamare Dorobanti-Floreasca

Interventia chirurgicala pentru corectarea ginecomastiei va fi in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark, si necesita internare in spital pe o perioada de 2-3 zile.


Recomandari clinica corectia asimetriilor mamare

Dupa operatie

Odata cu incheierea operatiei inciziile sunt acoperite cu pansamente. De obicei se aplica si un bandaj /corset elastic pentru a minimaliza edemul si a pastra conturul obtinut al toracelui pe parcursul vindecarii. Este uneori necesara plasarea sub piele a unui tub de dren pentru a evacua eventuale colectii de sange.

Inainte de externare veti primi informatii despre:
- ingrijirile necesare la locul operatiei;
- medicamente recomandate pentru a ajuta vindecarea si a reduce riscul unei infectii;
- controale postoperatorii necesare.


Cuvinte cheie: caut clinica corectia asimetriilor mamare, de ce recomand clinica corectia asimetriilor mamare, ce spun pacientii clinicii pentru corectia asimetriilor mamare - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru corectia asimetriilor mamare

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi corectia asimetriilor mamare în București, la Clinica ARK, ne recomandă: