2. Clinica marirea sanilor

La Clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Floreasca, va putem ajuta oferindu-va atat varianta de marire a sanilor prin injectarea de grasime proprie (lipofilling mamar) cat si prin folosirea unui implant mamar. Solutiile sunt adaptate situatiei fiecarei paciente, depinzand de tonusul pielii, de calitatile glandei mamare, de conformatia toracelui.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra, la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Clinica Marirea sanilor Bucuresti

Pregatirea pentru operatie

In mod natural, chirurgul plastician va explica toate aspectele legate de operatia de marire a sanilor. Inaintea interventiei chirurgicale veti primi instructiuni precise legate de:
- analize necesare preoperator;
- ce medicamente aveti sau nu voie sa luati in ziua interventiei;
- informatii specifice tipului de anestezie practicat (poate fi anestezie generala cu intubatie sau anestezie intravenoasa).

Nu luati aspirina sau alte antiinflamatoare cu 2 saptamani inainte! Intrerupeti fumatul cu doua saptamani inainte de interventie! Daca luati anticonceptionale, este bine sa le intrerupeti cu doua luni inainte!

In plus, veti fi rugata sa semnati un consintamant prin care chirurgul dumneavoastra se asigura ca ati inteles pe deplin procedura la care veti fi supusa, inclusiv eventuale riscuri sau complicatii. Intre riscurile posibile includem formarea de hematoame, aparitia unei infectii, modificari in sensibilitatea mamelonului sau a sanului care sunt de obicei temporare. Orice operatie se asociaza si cu riscurile anestezice. Toate aceste amanunte trebuie amintite si discutate.


Clinica Marirea sanilor Dorobanti-Floreasca

La ce sa ma astept?

Interventia chirurgicala de augmentare mamara va fi in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark, si necesita internare in spital pentru 2 zile.


Recomandari clinica marirea sanilor

Dupa operatie

Odata ce operatia s-a incheiat inciziile practicate vor fi acoperite cu pansamente; un corset elastic sau o bustiera vor ajuta la diminuarea edemului postoperator si vor asigura sustinerea sanilor pe perioada vindecarii.

Inainte de externare veti primi instructiuni legate de:
- ingrijirile necesare la locul operatiei;
- medicamente recomandate pentru a ajuta vindecarea si a reduce riscul unei infectii;
- controale postoperatorii necesare.


Riscuri si complicatii

- reactii postanestezice;
- asimetrie mamara;
- sangerare;
- contractura capsulara (este o reactie a organismului la implant ca si corp strain si presupune formarea unei „camasi" cicatriceale din jurul implantului cu deformarea acestuia; apare in mai putin de 3-5% din cazuri;
- deplasarea implantelor;
- spargerea implantului (extrem de rara, producatorul asigura inlocuirea lui gratuita)
- infectie (riscul este sub 1% dar implica intotdeauna indepartarea implantului)
- aparitia de cicatrici vicioase, cheloide;
- hipoestezie (diminuarea sensibilitatii) la nivelul areolei in 15% din cazuri;
- aparitia unui serom.

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi marirea sanilor în București, la Clinica ARK, ne recomandă: