3. Preturi test EKG de efort

Cat costa un test de efort la inima? Suntem Clinica ARK Bucuresti, situata in zona centrala a capitalei, in imediata vecinatate a Pieței Dorobanților și a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, clinica ce ofera de servicii medicale de calitate in cadrul sectiei de cardiologie. Aparatura folosita in clinica noastra este omologata de Ministerul Sanatatii. Experienta medicului cardiolog, de peste 15 ani in domeniul explorarilor functionale, intr-un spital de urgenta, ne recomanda pentru efectuarea acestei evaluari.

Pretul pentru testul EKG de efort pe cicloergometru (bicicleta) este de 250 RON. Tariful pentru testul de efort cu screening ecocardigrafic este de 350 RON. Pentru a vedea daca poti beneficia de vreo oferta in aceasta perioada, acceseaza domeniul OFERTE, prezent in ficarea pagina a site-ului, in partea de sus.

Cat costa o consultatie la cardiologie? Pretul pentru un control cardiologic in primele 6 luni este de 200 RON. Tariful pentru un pachet complet de evaluare cardiologică este de 500 RON.

Cat dureaza un test de efort? Testul de efort propriu-zis dureaza circa 15 minute. Dar acesta investigatie medicala este pregatita in prealabil, astfel incat actul medical intreg poate ajunge la o durata de maxim o ora, cu atat mai mult daca vorbim de un test de efort cu screening. Perioada de pregatire poate presupune un consult amănunțit și o ecografie cardiaca. Apoi, timp de 10-15 minute, pacientului i se monitorizeaza pulsul si tensiunea arterială in timpul testului de efort.

Pentru si mai multe detalii consultati zona de informatii de mai jos sau contactati-ne prin mail sau telefon. Vă așteptăm la Clinica ARK - cardiologie Bucuresti, clinica situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).

Va asteptam!


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata test ekg de efort Dorobanți-Floreasca, fibrilatie atriala ekg, test de efort interpretare, test de efort forum, pregatirea pacientului pentru testul de efort, cat dureaza testul de efort. Cel mai bun pret pentru test ekg de efort.

Dr. Sabina Frunza

Contactați dr. Sabina Frunză, medic primar cardiologie, Clinica ARK:

dr.SabinaFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre test ekg de efort!