3. Preturi monitorizare Holter ritm 24, 48 sau 72h

Clinica ARK este situata in zona centrala a capitalei, in vecinatatea Spitalului de urgenta Floreasca si a Pietei Dorobanti, cu standarde ridicate de calitate a serviciilor medicale prestate in cadrul sectiei de cardiologie.

Pretul pentru monitorizare holter ritm 3 derivatii/24 ore cu interpretare este de 400 RON, iar pretul pentru monitorizare holter ritm 3 derivatii/48 ore cu interpretare este de 500 RON. Pentru mai multe detalii privind monitorizarea holter, va rugam sa ne contactati. De asemenea, va rugam sa ne comunicati daca ati mai efectuat o monitorizare holter ritm in cadrul Clinicii ARK sau daca ne contactati de pe prezentul site.

Cat costa o consultatie la cardiologie? Pretul pentru un control cardiologic in primele 6 luni este de 200 RON. Tariful pentru un pachet complet de evaluare cardiologică este de 500 RON.

Vă așteptăm la Clinica ARK - cardiologie Bucuresti, clinica situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).

Va multumim!

Cuvinte cheie: prețuri clinica privata monitorizare holter ritm 24, 48 sau 72h București Dorobanți-Floreasca, holter tensiune, holter ekg pret, Cel mai bun pret pentru monitorizare holter ritm 24 48 sau 72h.

Dr. Sabina Frunza

Contactați dr. Sabina Frunză, medic primar cardiologie, Clinica ARK:

dr.SabinaFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre monitorizare holter ritm 24 48 sau 72h!