3. Preturi electrocardiograma (EKG, ECG)

In Clinica ARK, electrocardiograma (EKG, ECG) de repaus este asociata oricarei consultatii cardiologice. EKG este interpretata de catre medicul specialist, si de la aceasta investigatie banala coroborat cu tabloul clinic al pacientului se creeaza planul de investigatii. In Clinica ARK intotdeauna planul de investigatii este personalizat si are drept scop principal rezolvarea problemelor pacientului.


Pretul pentru o electrocardiogramă cu interpretare este 100 RON.

Cat costa o consultatie la cardiologie? Pretul standandard al consultatiei cu EKG la medicul nostru primar cardiolog este 300 RON.

In perioadele promotionale, Clinica ARK ofera discount persoanelor varstnice pe baza cuponului de pensie sau pacientilor fideli care fac controale periodice in clinica noastra – vezi reduceri si promotii.

Pretul pentru un control cardiologic in primele 6 luni este de 200 RON. Tariful pentru un pachet complet de evaluare cardiologică este de 500 RON.

Daca doriti sa aveti o prima intalnire cu medicul cardiolog pentru a afla starea de sanatate a inimii dumneavoastra, nu ezitati sa va faceti o programare la cardiologie Bucuresti - Clinica Ark, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca)!

Va multumim!

Cuvinte cheie: prețuri clinica privata electrocardiograma Bucuresti Dorobanți-Floreasca, electrocardiograma interpretare; Cel mai bun pret pentru electrocardiograma.

Dr. Sabina Frunza

Contactați dr. Sabina Frunză, medic primar cardiologie, Clinica ARK:

dr.SabinaFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre electrocardiograma!