3. Preturi ridicarea sanilor, mastopexie, implant mamar

Pretul pentru liftingul mamar chirurgical / implant mamar porneste de la 2800 de euro, in functie de complexitate.
Tariful pentru mastopexie / implant mamar include atat operatia si spitalizarea necesara, precum si controalele postoperatorii. Tariful unei consultații preliminare la medicul primar este de 300 RON.
Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile .

Prețuri clinica ridicarea sanilor / implant mamar

Dupa operatie: Odata ce operatia s-a incheiat inciziile practicate vor fi acoperite cu pansamente; un corset elastic sau o bustiera vor ajuta la diminuarea edemului postoperator si vor asigura sustinerea sanilor pe perioada vindecarii. Uneori sunt plasate temporar sub piele tuburi de dren pentru a evacua orice posibila colectie de sange.


Prețuri ridicarea sanilor / implant mamar București

Vindecarea: La inceput veti avea un usor disconfort la nivelul inciziilor practicate, dar care poate fi controlat cu medicamente. Este necesar sa purtati permanent bustiera in primele doua saptamani. In cateva zile veti putea desfasura activitati normale, usoare. Nu este recomandata efectuarea de exercitii fizice sau ridicarea de greautati in primele doua saptamani.

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de ridicarea sanilor al Clinicii ARK din Bucuresti.


Prețuri mastopexie /ridicarea sanilor Dorobanți-Floreasca

Rezultate: Aspectul final al mastopexiei va fi atins in cateva luni. Cicatricile vor ajunge la "maturitate" avand un aspect sidefat. De-a lungul timpului sanii dumneavoastra isi vor schimba aspectul datorita procesului de imbatrinire si gravitatiei. Conturul actual al sanului este pastrat prin mentinerea unei greutati constante, un stil de viata sanatos si un suport adecvat (sutien, bustiera).


Chirurg mastopexie, Aviatorilor-Primăverii

Alegerea unei interventii de chirurgie cosmetica sau reconstructiva este o decizie importanta; de asemenea si alegerea unui chirurg plastician. Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg cu drept de practica recunoscut de Colegiul Medicilor din Romania, membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

Cuvinte cheie: prețuri clinica privata ridicarea sanilor / implant mamar Bucuresti Dorobanți-Floreasca, Aviatorilor și Primăverii, pret ridicarea sanilor chirurgical. Cel mai bun pret pentru ridicarea sanilor.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "ridicarea sanilor" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre ridicarea sanilor!