3. Preturi marirea sanilor

Pretul pentru implant mamar / operatia de marire a sanilor porneste de la 3200 de euro, in functie de complexitate.
Acesta include atat operatia si spitalizarea necesara, precum si controalele postoperatorii. Tariful unei consultații preliminare la medicul primar este de 300 RON.
Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile.

Prețuri clinica marirea sanilor

Vindecarea

La inceput veti avea un usor disconfort la nivelul inciziilor practicate, dar care poate fi controlat cu medicamente. Este necesar sa purtati permanent bustiera in primele doua saptamani. In cateva zile veti putea desfasura activitati normale, usoare. Nu este recomandata efectuarea de exercitii fizice sau ridicarea de greutati in primele doua saptamani.

Edemul postoperator persista intre 7 zile si 12 saptamani.
Hipoestezia cutanata poate aparea timp de 1-2 saptamani, in 15% din cazuri exista posibilitatea ca tulburarea de sensibilitate la nivelul areolei mamare sa fie definitiva.
Reintoarcerea la activitatea cotidiana se face la 10-14 zile.
Activitatile sportive se reiau la 1 luna postoperator.
Rezultatul final se apreciaza de la 6 luni pana la un an postoperator


Prețuri marirea sanilor București

Rezultate

Aspectul final al operatiei va fi atins in cateva luni. Cicatricile vor ajunge la "maturitate" avand un aspect sidefat. De-a lungul timpului sanii dumneavoastra isi vor schimba aspectul datorita procesului de imbatrinire si gravitatiei. Conturul actual al sanului este pastrat prin mentinerea unei greutati constante, un stil de viata sanatos si un suport adecvat (sutien, bustiera).


Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de marirea sanilor al Clinicii ARK din Bucuresti.

Cuvinte cheie: prețuri clinica privata marirea sanilor Bucuresti, pret marirea sanilor chirurgical.


Prețuri marirea sanilor Dorobanți-Floreasca

Alegerea unei interventii de chirurgie cosmetica sau reconstructiva este o decizie importanta; de asemenea si alegerea unui chirurg plastician.

Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg cu drept de practica recunoscut de Colegiul Medicilor din Romania, membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

Clinica ARK este situata in zona centrala a capitalei București - zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca), standarde ridicare de calitate, servicii medicale de excelenta.

Cuvinte cheie: prețuri clinica privata marirea sanilor Dorobanți-Floreasca, pret marirea sanilor chirurgical.
augmentare mamara cu grasime proprie pret, augmentare mamara cu acid hialoronic, augmentare mamara natural, lipofilling mamar, lipofilling sani, injectare grasime proprie pret, marirea sanilor cu grasime proprie pareri, Marirea sanilor prin injectare cu grasime, Implant silicon sani, Marirea sanilor fara operatie, Marirea sanilor fara implant, Operația de Marire a Sanilor, Cresterea Sanilor, Tratamente pentru marirea sanilor, Tehnici si metode de marirea sanilor. Cel mai bun pret pentru marirea sanilor.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "marirea sanilor" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre marirea sanilor!