3. Preturi reconstructie mamara

Prețuri clinica reconstructie mamara

Evolutia spre vindecare

Initial veti experimenta o senzatie de umflare si disconfort la nivelul inciziilor si zonelor donoare. Disconfortul poate fi ameliorat cu medicamente. Este necesar sa purtati o bustiera pentru suport. Reluarea unor activitati usoare este posibila la cateva zile de la operatie.

In majoritatea cazurilor sunt folosite fire absorbabile; daca totusi trebuie extrase fire, aceasta se face la 14 zile postoperator; la acest moment veti putea relua activitatea normala, dar fara a ridica obiecte grele.

Vindecarea va continua pe parcursul a catorva saptamani pe masura ce edemul dispare si se definitiveaza pozitia si forma sanului.

Pretul pentru un serviciu medical de reconstructie mamara difera in functie de complexitatea procesului de reconstructie mamara.


Prețuri reconstructie mamara București

Tariful unei consultații preliminare la medicul primar este de 300 RON.

Rezultate

Aspectul final al reconstructiei mamare va poate ajuta sa va simtiti implinite pe plan fizic si emotional. Cu timpul, sensibilitatea la nivelul sanului se va ameliora, cicatricile vor arata mai bine cu toate ca nu vor disparea complet. Sunt neajunsuri ale reconstructiei, dar majoritatea pacientelor le considera minore in comparatie cu imbunatatirea majora in termeni de calitate a vietii si a capacitatii de a arata si a se simti o persoana completa

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de reconstructie mamara al Clinicii ARK din Bucuresti.


Prețuri reconstructie mamara Dorobanți-Floreasca

Chirurgul dumneavoastra, alegerea dumneavoastra

Decizia de a va supune unei interventii cosmetice sau reconstructive este importanta;  de asemenea si alegerea unui chirurg plastician. Nu toti medicii care efectueaza astfel de interventii sunt chirurgi plasticieni. Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg plastician cu drept de libera practica recunoscut de  Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania.

Clinica ARK este situata in zona centrala a capitalei București - zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca), standarde ridicare de calitate, servicii medicale de excelenta.

Cuvinte cheie: prețuri clinica privata reconstructie mamara București Dorobanți-Floreasca, pret reconstructie mamara chirurgical. Cel mai bun pret pentru reconstructie mamara.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "reconstructie mamara" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre reconstructie mamara!