3. Preturi rinoplastie. Operatie rinoplastie pret

Pretul pentru operatia de rinoplastie porneste de la 2500 euro, in functie de amploarea interventiei si tipul de anestezie practicat. In aceasta suma sunt incluse atat operatia si spitalizarea aferenta cat si controalele postoperatorii. Tariful unei consultații la medicul primar este de 300 RON

Prețuri clinica rinoplastie

Vindecarea

La inceput veti avea un discomfort la nivelul zonei operate, dar care poate fi controlat cu medicamente; edemul (umflarea regiunii) poate persista intre o luna si 6 luni, mai mult daca s-a practicat rinoplastia deschisa. Activitatea cotidiana poate fi reluata la 10-14 zile postoperator, activitatea fizica la o luna, sportul la o luna si jumatate.


Prețuri rinoplastie București, Dorobanți-Floreasca

Rezultate

Aspectul final al operatiei va fi atins in cateva luni pana la un an. Cicatricile vor ajunge la "maturitate" avand un aspect sidefat.

In 20% din cazuri este nevoie de efectuarea unui retus, intrucat operatia in sine este dificila iar procesul de vindecare nu poate fi controlat de catre medic, el poate fi doar influentat. Daca va doriti sa faceti o noua operatie, de revizie, asteptati cel putin un an.

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de rinoplastie al Clinicii ARK din Bucuresti, între Aviatorilor și Primăverii.

Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile.


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata rinoplastie Bucuresti Dorobanți-Floreasca, Aviatorilor-Primăverii, pret rinoplastie chirurgical. Cel mai bun pret pentru rinoplastie.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "rinoplastie" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre rinoplastie!


Prețuri moderate la toate serviciile de Chirurgia Fetei, Bucuresti, România!
Verificați aici: