3. Preturi otoplastie

Pretul pentru operatia de oroplastie variaza intre 2000 si 2500 euro, in functie de complexitatea interventiei. Include atat costul interventiei in sine, cat si spitalizarea necesara precum si controalele postoperatorii. Tariful unei consultații la medicul primar este de 300 RON.
Scopul nostru este sa va oferim un serviciu medical de calitate in conditii de siguranta si confort.

Prețuri clinica otoplastie

Vindecarea

La inceput veti avea un usor disconfort la nivelul inciziilor practicate, dar care poate fi controlat cu medicamente. Este necesar sa purtati permanent bentita in primele sase saptamani.


Prețuri otoplastie București

Rezultate

Otoplastia este o procedura cu rezultat imediat.

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de otoplastie al Clinicii ARK din Bucuresti.


Prețuri otoplastie Dorobanți-Floreasca

Clinica ARK este situata in zona centrala a capitalei, in imediata vecinatate a Spitalui de urgenta Floreasca, cu standarde ridicare de calitate, servicii medicale de excelenta


Chirurgul dumneavoastra, zona Aviatorilor-Primăverii

Alegerea unei interventii de chirurgie cosmetica sau reconstructiva este o decizie importanta; de asemenea si alegerea unui chirurg plastician.

Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg cu drept de practica recunoscut de Colegiul Medicilor din Romania, membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata otoplastie Bucuresti Dorobanți-Floreasca, Aviatorilor-Primăverii, pret otoplastie chirurgical, otoplastie pret, otoplastie pareri, otoplastie forum, operatie indreptare urechi pret, urechi clapauge corectare fara operatie, Cel mai bun pret pentru otoplastie.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "otoplastie" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre otoplastie!


Prețuri moderate la toate serviciile de Chirurgia Fetei, Bucuresti, România!
Verificați aici: