3. Preturi liftingul bratelor

Pretul pentru operatia de brahioplastie porneste de la 1800 de euro, in functie de complexitate .
Acesta include atat operatia si spitalizarea necesara, precum si controalele postoperatorii.
Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile .

Prețuri clinica liftingul bratelor

Tariful unei consultații preliminare la medicul primar este de 300 RON.

Vindecarea

Imediat dupa operatie bratele vor fi umflate, pot aparea echimoze si o usoara senzatie neplacuta la nivelul inciziilor, dar care poate fi controlata cu medicamente. Veti fi sfatuit sa mentineti o pozitie ridicata a bratelor in zilele imediat urmatoare interventiei si sa efectuati mici plimbari cat mai repede posibil pentru a evita aparitia unor complicatii de genul trombozelor venoase.

De asemenea se recomanda sa evitati ridicarea de greutati cateva saptamani. In masura in care evitati efortul fizic sustinut veti putea relua activitatile normale in cateva zile.

Inciziile se vindeca in 14 zile, moment in care se vor scoate si firele, daca este necesar. Senzatia de amorteala in anumite regiuni ale bratului se va ameliora in timp. Este necesar sa evitati expunerea zonei operate la soare sau sa folositi creme de protectie pana la 6 luni postoperator, in caz contrar pot aparea probleme legate de pigmentare locala. Poate dura pana la un an pentru a atinge stadiul de completa maturare a cicatricilor.


Prețuri liftingul bratelor București, Dorobanți-Floreasca

Rezultate si prognostic

Liftingul bratelor va poate imbunatati major aspectul fizic cu pretul unei cicatrici. Rezultatele sunt stabile pe termen lung cu conditia de a va mentine greutatea si conditia fizica.

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de liftingul bratelor al Clinicii ARK din Bucuresti, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Chirurgul dumneavoastra, alegerea dumneavoastra

Alegerea unei interventii de chirurgie cosmetica sau reconstructiva este o decizie importanta; de asemenea si alegerea unui chirurg plastician. Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg cu drept de practica recunoscut de Colegiul Medicilor din Romania, membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata liftingul bratelor Dorobanți-Floreasca, pret liftingul bratelor chirurgical; lifting brate forum, pret lifting brate, remodelare brate, micsorare brate. Cel mai bun pret pentru liftingul bratelor.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "liftingul bratelor" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre liftingul bratelor!


Prețuri moderate la toate serviciile de Chirurgia Siluetei, Bucuresti, România!
Verificați aici: