3. Preturi lifting coapse

Pretul pentru operatia de lifting de coapse porneste de la 2000 de euro, in functie de complexitate .
Acesta include atat operatia si spitalizarea necesara, precum si controalele postoperatorii la Clinica ARK situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).
Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile.

Prețuri clinica lifting coapse.

Tariful unei consultații preliminare la medicul primar este de 300 RON.

Vindecarea

Imediat dupa operatie coapsele vor fi umflate, pot aparea echimoze si o usoara senzatie neplacuta la nivelul inciziilor, dar care poate fi controlata cu medicamente. Veti fi sfatuit sa reluati mersul cat mai repede posibil pentru a minimaliza riscul de tromboza venoasa si alte complicatii.

Trebuie sa evitati efortul fizic pentru a nu tensiona suturile pe masura ce se vindeca. Este de asemenea recomandat sa dormiti cu genunchii ridicati pe perne. Urmati cu atentie aceste recomandari sunt esentiale pentru un rezultat bun. Reluarea activitatilor usoare, cotidiene este posibila la 2-3 saptamani dupa operatie.

Inciziile se vindeca in 14 zile, moment in care se vor scoate si firele, daca este necesar. Senzatia de amorteala in anumite regiuni ale copsei se va ameliora in timp. Este necesar sa evitati expunerea zonei operate la soare sau sa folositi creme de protectie pana la 6 luni postoperator, in caz contrar pot aparea probleme legate de pigmentare locala. Poate dura pana la un an pentru a atinge stadiul de completa maturare a cicatricilor.


Prețuri lifting coapse București, Dorobanți-Floreasca

Rezultate si prognostic

Rezultatul interventiei de lifting al coapselor este vizibil imediat, dar poate dura cateva luni pentru a atinge aspectul definitiv. Cicatricile, desi permanente, pot fi ascunse prin costumul de baie si imbracaminte. Aspectul fizic obtinut este stabil cu conditia sa va metineti greutatea si conditia fizica.
Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de lifting coapse al Clinicii ARK din Bucuresti.


Chirurgul dumneavoastra, Aviatorilor-Primăverii).

Alegerea unei interventii de chirurgie cosmetica sau reconstructiva este o decizie importanta; de asemenea si alegerea unui chirurg plastician. Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg cu drept de practica recunoscut de Colegiul Medicilor din Romania, membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata lifting coapse, pret lifting coapse chirurgical. Cel mai bun pret pentru lifting coapse București, Dorobanți-Floreasca.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "lifting coapse" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre lifting coapse!


Prețuri moderate la toate serviciile de Chirurgia Siluetei, Bucuresti, România!
Verificați aici: