Clinica electrocardiograma (EKG, ECG) Bucuresti

Clinica ARK este o clinica medicala privata unde se pot face investigatii cardiologice de calitate, dupa standarde internationale. Aparatura folosita este omologata de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

EKG este o investigatie neinvaziva, nedureroasa, care consta in aplicarea pe torace a unor ventuze metalice (daca pacientul nostru este copil sau are o fragilitate capilara deosebita cu risc de aparitie a unor echimoze inestetice, folosim electrozi de hartie). Acesti “receptori” sunt conectati prin cabluri la un aparat care reda grafic impulsurile electrice ale inimii.

Electrocardiograful din Clinica ARK: - reduce la minimum artefactele generate de miscarile respiratorii sau datorate pilozitatii excesive de pe toracele pacientului, obtinandu-se un traseu de calitate, pe baza caruia medicul cardiolog sa poata oferi o interpretare cat mai corecta
- permite o redare simultana in 12 derivatii (foarte utila in aritmiile ventriculare)
- inregistreaza activitatea electrica pe mai multe minute, stocheaza informatia si, apoi, se selecteaza traseul EKG cel mai relevant pentru patologia dumneavoastra (unele aparate redau doar cateva cicluri cardiace si astfel pot fi omise anumite tulburari de ritm paroxistice)

O electrocardiograma de repaus asociata consultului efectuat de un medic cu experienta profesionala poate stabili diagnosticul dumneavoastra cardiologic sau poate reprezenta baza unei evaluari mai complexe, in acord cu tabloul clinic!

Va asteptam cu drag!

Cuvinte cheie: caut clinica electrocardiograma, de ce recomand clinica electrocardiograma, ce spun pacientii clinicii pentru electrocardiograma - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru electrocardiograma. Recomandari Clinica Electrocardiograma Bucuresti Dorobanti-Floreasca

Dr. Sabina Frunza

Cereti o programare la Clinica medicală ARK, dr. Sabina Frunză:

dr.SabinaFrunza@gmail.com
0374 043 660.

3. Preturi electrocardiograma în București, la Clinica ARK, ne recomandă: