3. Preturi marirea buzelor

Pretul pentru marirea buzelor porneste de la 1000 RON, in functie de necesar. Pretul este valabil pentru injectarea 1(unui) ml de acid hialuronic. Pretul final se stabileste in functie de consum, atat pentru riduri cat si pentru buze.
Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile.

Prețuri clinica marirea buzelor

Dupa tratament

Odata procedura incheiata veti fi instruita cum sa ingrijiti zonele tratate. Vor fi reamintite: durata de persistenta a efectului obtinut, precautii necesare in primele zile, programarea controalelor ulterioare.

Pe masura ce efectul tratamentului dispare sunt necesare noi injectari. Daca alegeti sa nu repetati tratamentul veti reveni la aspectul dumneavoastra original. Ridurile vor reapare, zonele injectate isi vor pierde volumul.


Prețuri marirea buzelor București

Rezultate

Veti fi surprinsa de efectele spectaculoase ale acestei proceduri rapide. Din considerente de siguranta, folosirea acestor substante necesita cunostinte riguroase de anatomie. De aceea, alegerea unui chirurg plastician pentru a injecta aceste fillere garanteaza ca tratamentul este efectuat de cineva care are experienta nu numai in injectare, ci in toate tipurile de rejuvenare faciala pe cale chirurgicala si non-chirurgicala.

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de marirea buzelor al Clinicii ARK din Bucuresti, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Chirurgul dumneavoastra, alegerea dumneavoastra

Alegerea unei interventii de chirurgie cosmetica sau reconstructiva este o decizie importanta; de asemenea si alegerea unui chirurg plastician.

Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg cu drept de practica recunoscut de Colegiul Medicilor din Romania, membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata marirea buzelor Bucuresti Dorobanți-Floreasca, pret marirea buzelor chirurgical;
marire buze promotii, marire buze permanent preturi, marire buze natural, marire buze cu grasime proprie. Cel mai bun pret pentru marirea buzelor.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "marirea buzelor" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre marirea buzelor!