2. Clinica lifting coapse

La clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Primăverii, va putem oferi solutia pentru remodelarea coapselor. Metodele practicate sunt individualizate, depinzand de complexitatea problemei, de proportiile generale ale corpului, de problemele de sanatate asociate.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii solutiei optime pentru dumneavoastra!


Clinica Lifting coapse Bucuresti

Pregatirea pentru operatie: Chirurgul plastician va explica in detaliu interventia la care veti fi supus. Inaintea interventiei veti primi instructiuni precise legate de:
- analize necesare preoperator;
- ce medicamente aveti sau nu voie sa luati in ziua interventiei;
- informatii specifice tipului de anestezie practicat.

In plus, veti fi rugat sa semnati un consintamant prin care chirurgul dumneavoastra se asigura ca ati inteles pe deplin procedura la care veti fi supus, inclusiv eventuale riscuri sau complicatii. Intre riscurile posibile includem formarea de hematoame, aparitia unei infectii, diminuarea sensibilitatii pielii in anumite zone. Orice operatie se insoteste de riscuri specifice tipului de anestezie practicat. Toate acestea vor fi discutate.
Intervenția chirurgicală de lifting coapse se efectuează in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Clinica Lifting coapse Dorobanti-Floreasca

La ce sa ma astept?

Liftingul coapselor este o operatie care necesita de obicei internare pentru 2-3 zile. De ce mai multe ori este o interventie efectuata sub anestezie generala, dar se poate face si sub anestezie locala asociata cu sedare.


Recomandari clinica lifting coapse

Dupa operatie

La sfarsitul interventiei inciziile vor fi acoperite cu pansamente; pe membrele pelvine va fi aplicata o fasa elastica sau ciorap elastic pentru a minimaliza edemul si a sustine noul contur pe masura ce va vindecati. Uneori sunt plasate temporar sub piele tuburi de dren pentru a evacua eventuale colectii de sange.

Inainte de externare veti primi instructiuni legate de:
- ingrijirile necesare la locul operatiei;
- medicamente recomandate pentru a ajuta vin.


Cuvinte cheie: caut clinica lifting coapse, de ce recomand clinica lifting coapse, ce spun pacientii clinicii pentru lifting coapse - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru lifting coapse

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi lifting coapse în București, la Clinica ARK, ne recomandă:


Clinica privată, cu servicii medicale de CHIRURGIA SILUETEI în București: